Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Manócska csoport

Manócska Csoport
Legfontosabb törekvésünk, hogy vidám hangulatban, szeretetteljes légkörben minden egyes gyermekünk számára megadjuk mindazt, amire igénye van, és ami optimális fejlődéséhez szükséges.
Csoportunkban értékként épül be a szeretet az elfogadás érzése. A gyermekeinkre jellemző a tapintat, egymásra odafigyelés, együttműködés, segítőkészség. Mindezt a példamutatáson kívül, a mese eszközeivel, azon belül a bábok erejével is igyekszünk elősegíteni. A bábok a befogadás, beszoktatás pillanatától a csoport életének fontos momentumai. Mindig egy-egy érzelmet, értéket képviselnek, mellyel a gyermekek azonosulhatnak, a gátlásos gyermekek oldódhatnak, ill. fejlődhetnek társas kapcsolataik is.
 A „Manócskáink” mindemellett egy kedves, vidám, nyüzsgő csapat, akik mindig nyitottak és érdeklődőek az újdonságok iránt.
A gyermekek ismereteit változatos tevékenységi formákkal és sok-sok játék során bővítjük.
A nap folyamán folyamatosan lehetőséget, eszközöket biztosítunk, hogy mindenki kiválaszthassa a saját érdeklődésének megfelelő tevékenységet, ezzel is fejlesztve a kreativitásukat, önkifejező készségüket.